@CueDesignNL volgen
Nieuws

28-02-2012:
Er is een hoop informatie toegevoegd, kijk hier voor meer informatie.

----------------------------------------------

08-02-2012:
CueDesign levert voortaan eigen hosting! De pagina met informatie over hosting wordt momenteel gemaakt.

----------------------------------------------

03-02-2012:
Er wordt momenteel hard gewerkt aan deze site.

Hardware

  Computers

De Hardware

Computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, zakelijk of privé. Wij leveren computers op maat, zoals bijna elk ander product, dienst of service dat CueDesign levert. Dit houdt in dat wij computers bouwen aan de hand van wat erop gedaan wordt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat u niet te veel betaald aan computers endat ze leveren wat er gevraagd wordt. Ook is het een groot voordeel dat mocht er iets kapot gaan, wij dat onderdeel specifiek kunnen vervangen zodat u weer snel verder kunt. Met een kant en klare pc van bijvoorbeeld Dell, HP, Compaq, etc dient de gehele pc opgestuurd te worden. Aangezien deze bedrijven geen "externe" partijen onderdelen laat vervangen aan hun hardware.

Tevens is het in onze beleving dat je voor merken zoals dit al snel te veel betaald omdat er een naam op staat. Wij leveren alleen top merken met de hoogste kwaliteit zoals Asus, Intel, AMD, Nvidia, MSI, Aopen, Samsung, etc. Als u 5 pc's nodig heeft waarop voornamelijk Office wordt gebruikt, en 3 pc's waar zware applicaties op gebruikt wordt zoals AutoCAT, Photoshop, etc dan verkopen wij u geen 8 pc's van de hoogste eisen. Maar 5 pc's die ruim voldoen aan de eisen voor de "standaard" software, en 3 pc's die ruim voldoen aan de eisen van de "speciale" software.

Met deze werkwijze bespaart u aanzienelijk op de aanschafkosten, want te veel betalen wil niemand natuurlijk. Aangezien wij ook de "dag prijzen" hanteren van onze leveranciers kunnen wij u telkens een scherpe prijs aanbieden!

De Software

Elke pc heeft natuurlijk software nodig, want anders zou de pc kaal geleverd worden en ziet u vervolgens alleen een zwart scherm met wat witte letters. Dit is natuurlijk ook mogelijk als u een eigen IT afdeling heeft die de installatie van de pc's onderhouden en het "image" up to date houden. Voor de bedrijven die geen eigen IT afdeling hebben bieden wij de optie om de pc's voor u compleet te installeren.

Dat houdt in dat wij uw pc's bouwen en installeren met alle software die u bij ons aanschaft, of aanleverd mits deze in uw eigen bezit is. Denk hier aan Windows, Office, etc elke pc heeft een zogehete besturingssysteem nodig. Dit is bijvoorbeeld Windows, MAC OS en LINUX want zonder een besturingssysteem werkt u pc niet. Velen bedrijven hebben echter al pc's waar een besturingssyteem opstaat en waar u voor deze licenties betaald heeft. Wij kunnen natuurlijk die licenties ook op de nieuwe pc's gebruiken en daar uw huidige besturingssyteem op installeren.

Wij kunnen hier ook een zogehete image van maken. Dit is in feite een foto die van uw pc gemaakt wordt net nadat hij geinstalleerd is, dat betekent dat als de pc om wat voor reden dan ook niet meer opstart (software problemen!) met behulp van het image alles weer terug kan zetten en pc exact hetzelfde is als toen hij net bij u werd afgeleverd. Dit is een service die wij u kunnen leveren bij bestelling van computers bij ons, voor de duidelijkheid u betaald hier GEEN maandelijkse kosten voor! Het is een eenmalig bedrag die u betaald bij de nieuwe computers.